Professionel autoopretning nær Frederikshavn, Vendsyssel

Har du brug for autoopretning nær Frederikshavn? Hos Dronninglund Skadecenter i Vendsyssel er vi uddannede i reparation af trafikskadede biler. Vi sætter en ære i at være specialister på vores felt, så vores kunder får de mest sikre biler at køre i.

Få autoopretning og reparation af uddannet personale

Det er vigtigt at få korrekt autoopretning. Hvis du ikke får udført reparationer af din trafikskadede bil korrekt, kan det have store konsekvenser. Hvis du kommer ud for et uheld, og skaderne ikke er lavet af uddannet personale, kan du risikere dit eget ve og vel. Det gælder dog ikke kun for trafiksikkerheden og derfor din risiko for at komme til skade under et uheld. Også bilens holdbarhed kan være påvirket, hvilket kan give rustdannelse eller andre problemer på sigt.

Høj service, veludført autoopretning og gratis lånebil

Skaderne på en trafikskadet bil skal udføres af uddannet personale og laves med de rigtige
reservedele. Det er ikke vigtigt at være billigst og hurtigst, men derimod mest sikker. Derudover kan du hos os låne en lånebil, mens vi arbejder på din bil. Vi sørger også for, at din bil er helt ren både indeni og udenpå, før du får den igen.

Tag kontakt til os

Hos Dronninglund Skadecenter er det afgørende for os, at du både får et korrekt udført resultat, men at du også er tilfreds. Har du spørgsmål til hvordan vi kan hjælpe med autoopretning? Vi sidder klar ved både telefonen: 29616106, vores e-mail: info@dronninglund-skadecenter.dk ellers kan du udfylde
vores kontaktformular.