Forrude skift i Dronninglund
– nær Brønderslev & Aalborg

Har din bil brug for et forrude skift? Hos Dronninglund Skadecenter er vi prisdygtige på udskiftning af forruder, og du kan hurtigt komme til med vores korte ventetid. Vi er beliggende i Dronninglund, men hjælper kunder fra Brønderslev og omegn.

Ekspertise i forrude skift

Når du kører væk fra vores værksted efter en forrudeskift, kan du være sikker på, at din bil ikke kun har fået en ny forrude, men også at den er blevet justeret, kalibreret og omhyggeligt rengjort indvendigt og udvendigt. Mens vi arbejder på din bil, kan du endda få en ny lånebil til rådighed, så du ikke behøver at afbryde din daglige rutine. Vi sørger for en problemfri oplevelse, når det kommer til forrudeskift.

Udskiftning af forrude i eget værksted

For os er det afgørende at sikre de rigtige forudsætninger, når det kommer udskiftning af ruder. I
vores værksted kan vi skabe de rette betingelser, så dine ruder er sikre at køre ud i trafikken med.
Kontakt os i dag, hvis du skal have foretaget et forrude skift. Vi har kort ventetid, så du hurtigt kan få din bil tilbage at køre i.

Reparation af stenslag uden tidsbestilling

Har en sten ramt en rude og efterladt et stenslag, kan du komme forbi hos os. Vi udfører reparationer af stenslag, og det tager kun et kvarter, før du igen er på farten. Det er ikke nødvendigt med tidsbestilling til reparation af stenslag. Du kan bare komme forbi i vores åbningstid, hvor du hurtigt kan komme videre igen med en repareret rude.

Kontakt os ang. rudeskift

Vil du høre mere forrude skift eller reparation af stenslag? Så ring endelig på 29616106, send en mail på info@dronninglund-skadecenter.dk eller udfyld vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

Forrude skift nær Aalborg